21-vuotias Rita esittelee upeaa vartaloaan – uusi video nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota muun muuassa How We Do (Party) -kappaleellaan. Britannian Rihannaksi tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Kurvikkaan kaunottaren yksityiselämää seurataankin tiiviisti mediassa.

Kuva: YouTube

21-vuotias laulajakaunotar julkaisi hiljattain musiikkivideon uudelle kappaleelleen Shine Ya Light, joka on kuvattu hänen synnyinmaassa Kosovossa. Videolla Rita Ora nähdään esimerkiksi esittelemässä upeaa vartaloaan pienissä paljastavissa bikineissä. Laulajatar esiintyy myös paikallisen nuorison keskuudessa, eri puolilla Pristinaa. Kappale kuullaan tähden aikaisemmin tänä vuonna julkaistulla Ora-albumilla.

Kuva: YouTube

Rita Ora julkaisee debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muuassa Draken, Kanye Westin ja will.i.am:in kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.