iHuvijahti: Steve Jobsin unelma valmistui viimein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin teknologiayhtiö Apple menetti taannoin luojansa ja johtajansa Steve Jobsin, kun maailman parhaaksi toimitusjohtajaksi nimetty mies menehtyi syöpään. Ennen kuolemaansa Jobs tilasi itselleen valtavan huvijahdin, jolle hän aikoi antaa nimen Venus.

Nyt, yli vuosi Jobsin kuoleman jälkeen, alus on valmistunut hollantilaisella telakalla. Apple-johtaja ei siis koskaan päässyt näkemään alustaan valmiina. Sulavalinjaisen aluksen on suunnitellut Jobs yhdessä ranskalaisen design-suunnittelija Philippe Starckin kanssa.

Huvijahdilla on kolme metriä korkeat ikkunat ja sen ohjaamossa näyttöinä on seitsemän 27-tuumaista iMac-tietokonetta. Alus menee luovutuksensa jälkeen Jobsin perikunnan käyttöön. Aiemmin Jobsin perhe antoi kaikille telakan työntekijöille iPod Shufflet ja kiitoskirjeen hyvästä työstä.