Ashley Tisdalen asu yllättävän rohkea

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla. Ashley erosi taannoin tuottaja Scott Speeristä, mutta pari palasi pian takaisin yhteen.

Nyt 27-vuotias Ashley Tisdale on julkaissut Twitter-blogissaan näyttävän kuvan. Disney-kaunotar on juhlistanut viime päivinä monien muidenkin julkkisten tavoin Halloweenia, ja sen kunniaksi neitokainen halusi esitellä faneilleen naamiaisasunsa. Otoksessa blondin yllä nähdään ihoamyötäileva korsettimainen asu.

Ashley Tisdale nähdään ensi vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat kesällä. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Neljässä Scary Movie -elokuvassa nähty Anna Faris ei huhujen mukaan tule tähdittämään viidettä osaa.