Räppäriä syytetään seksuaalisesta ahdistelusta – poliisitutkinta käynnissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen rap-artisti ja laulaja-lauluntekijä Thomas DeCarlo Callway tunnetaan julkisuudessa nimellä Cee Lo Green. Mies muistetaan myös soul-musiikkia esittävästä Gnarls Barkley -yhtyeestä.

Parhaillaan tähti toimii Amerikan The Voice -ohjelman tuomarina. Nyt Green on joutunut skandaalin keskiöön, sillä hänen väitetään ahdistelleen henkilöä seksuaalisesti losangelesilaisessa ravintolassa. Poliisit ovat vierailleet kyseisessä paikassa kuulustelemassa sen työntekijöitä, ja tutkivat parhaillaan tapausta.

Tilanteen yksityiskohdat ovat vielä hämärän peitossa, ja uhrin henkilöllisyyttä tai syytteiden takana olevaa tarinaa ei ole TMZ-sivuston mukaan vielä julkistettu. Räppäri on kuitenkin ehtinyt julistaa mediassa jo syyttömyyttään.

– Mitään ei ole tapahtunut siellä tai missään muuallakaan, kertoo Cee Lo Green haastattelussa.

Mies kertoo, ettei ole käynyt tapahtumapaikaksi väitetyssä ravintolassa kolmeen kuukauteen. Minkäänlaisia syytteitä ei ole vielä nostettu Greeniä kohtaan. Eräs sisäpiiriläinen ehti myös jo kommentoida tapausta sanoen, ettei ole koskaan nähnyt artistin ahdistelevan fyysisesti ketään.

Cee Lo Green aloitti muusikonuransa atlantalaisessa Goodie Mob -yhtyeessä. Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa OutKast-bändin kanssa. Mies on julkaissut kolme sooloalbumia, joista kolmas The Lady Killer -levy saavutti suursuosiota Fuck You! -singlellään. Green kuuluu myös Gnarls Barkley -duoon, ja on julkaissut kaksi albumia bändin kanssa.