Kate Middletonin topless-kuvaaja paljastui – etsintäkuulutus tehty

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cambridgen herttuatar Kate Middleton on nykyään maailmanlaajuinen tyyli-ikoni kuninkaallisen avioliittonsa myötä. Viime viikkoina herttuatar ei ole kuitenkaan ollut otsikoissa vaatteidensa, vaan niiden riisumisen vuoksi.

Ranskalainen Closer-lehti julkaisi syyskuussa herttuattaren alastonkuvia, jotka otettiin paparazzin toimesta Katen lomaillessa aviomiehensä prinssi Williamin kanssa yksityistilalla Ranskassa. Sittemmin myös muutamat muut lehdet julkaisivat kuvia. Valokuvat aiheuttivat suuren skandaalin, ja niiden kuvaaja onnistui piilottelemaan niin virkavallalta kuin medialtakin.

Nyt brittiläinen Mirror-lehti kertoo valokuvien ottajan henkilöllisyyden selvinneen. Henkilöllisyys on ilmoitettu Ranskan viranomaisille, jotka työskentelevät miespuolisen valokuvaajan pidättämiseksi. Lehden mukaan paparazzia saattaa odottaa vuoden vankilatuomio ja yli 46.000 euron arvoinen korvausvaatimus, mikäli hänet todetaan syylliseksi Middletonin yläosattomien valokuvien ottamisesta yksityisalueella.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.