Komediatähti törttöili autolla – vastaa teoistaan oikeudessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Katy Perrystä taannoin eronnut koomikko Russell Brand viihtyi avioeron jälkeen lukuisten naiskaunottarien seurassa. Hiljattain hänen kerrottiin viettäneen aikaa Spice Girls -laulajatar Geri Halliwellin kanssa, mutta suhde oli lyhytkestoinen.

Nyt 37-vuotias tähti on joutunut ongelmiin törttöilevän ajotyylinsä takia. Russell Brand ajeli nimittäin aiemmin tänä vuonna Los Angelesin keskustassa, ja törmäsi autollaan toiseen ajoneuvoon. Kyseisen kulkupelin omistaja Victor Sneed suivaantui tapauksesta, ja syyttää julkkistähteä huolimattomasta ajamisesta.

Sneed vaatii tällä erää 25.000 punnan, eli 32.000 euron, arvoisia korvauksia. TMZ-sivuston mukaan mies väittää omaisuutensa vahingoittuneen koomikon takia. Hän kertoo myös loukkaantuneensa fyysisesti onnettomuudessa, minkä vuoksi sai maksettavakseen sairaalamaksuja. Vielä ei tiedetä, miten Sneed loukkaantui yhteentörmäyksessä.

Poplaulaja Katy Perryn ex-aviomiehenäkin tunnettu koomikko ja näyttelijä Russell Brand on lukuisten naisseikkailujensa ohella tullut tunnetuksi viime aikoina erikoisena hyväntekijänä. Hänet on nimittäin nähty tarjoamassa ruokaa kodittomilla kahviloissa ja kotonaan Los Angelesissa.