Kendall Jenner on pelottavan laiha!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa nähtävän julkkisperheen nuorimpiin jäseniin lukeutuvat Kylie ja Kendall Jenner ovat tehneet jo näyttävää uraa julkkismaailmassa. Molemmat ovat poseeranneet lehtien palstoilla ja muotikuvissa, mutta erityisesti Kendall on menestynyt alalla.

16-vuotias realitytähti on nyt viettänyt aikaansa erään kirjan julkaisutilaisuudessa Sydneyssä, Australiassa. Neitokainen pukeutui tilaisuuteen keltaiseen piukkaan mekkoon, joka toi esille tämän täydellisen mallivartalon. Kendall julkaisi luonnollisesti viehkeästä ulkomuodostaan otoksia Twitter-blogissaan. Niissä hänen kroppansa näyttää jopa liiankin hoikalta.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kendall Jenner on noussut viime vuosina kansainvälisesti tunnetuksi perheestään kertovan Rikkaat Kardashianit -realitysarjan myötä. Hän on työskennellyt mallina muun muuassa Sherri Hill -merkille, astellut muotinäytösten catwalkeilla ja poseerannut bikinikuvauksissa. Kendall Jenner ja hänen nuorempi siskonsa Kylie Jenner ovat myös koulunsa cheerleader-joukkueen jäseniä.