Nicole Trunfio kuvattiin rannalla bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomessa vielä hieman vähemmän tunnettu australialaismalli Nicole Trunfio löi viime vuonna itsensä läpi maailman mallimarkkinoilla. Näyttelemistä opiskeleva kaunotar on nyt bongattu komean miesnäyttelijän seurassa.

Viime vuonna Nicole nähtiin valkokankaalla vilauttamassa rintaansa Eytan Rockawayn ohjaamassa My First Time -elokuvassa. Viime aikoina hänet on kuvattu lomailemassa Miamissa. Neitokainen nähtiin rannalla poikaystävänsä Gary Clark Jr:n kanssa. Mallikaunotar oli verhonnut täydelllisyyttä hipovan kroppansa punaisiin bikineihin.

26-vuotias australialaissyntyinen Nicole Trunfio päätyi malliuralle voitettuaan sikäläisen Search For A Supermodel -realityohjelman ja sijoituttuaan kansainvälisessä kilpailussa kolmanneksi. Sittemmin hän on poseerannut lähes kaikkien kuviteltavissa olevien muotitalojen mallina. Nicole on nähty esimerkiksi Chanelin, Dolce & Gabbanan, Versacen, Diorin, Guccin, Fendin, Valentinon ja Victoria’s Secretin mallina.