Rihanna yläosa paljaana makuuhuoneessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Räppäri jätti äskettäin mallityttöystävänsä Karrueche Tranin, minkä jälkeen rakastavaiset on nähty julkisilla deiteillä romanttisissa merkeissä.

Popkaunotar järjesti Halloween-pirskeet viihdemaailman kermalle tällä viikolla. Rihanna ikuistettiinkin juhlatunnelmissa vihreässä mekossa, kun bilekuvat päätyivät verkkoon. Juhlimisen jälkeisenä aamuna poppari hemmotteli fanejaan julkaisemalla vielä Twitter-blogissaan yläosattoman kuvan.

Kuva: Twitter

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.