Popkaunotar vararikossa – epäillään piilottaneen rahojaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme aiemmin, kuinka laulajatähti Toni Braxton oli joutunut taloudelliseen ahdinkoon, koska hän ei ollut kyennyt maksamaan 900.000 dollarin asuntolainaansa pankille. Tästä syystä laulaja menetti ensin asuntonsa ja sitten myös aviomiehensä.

Nyt TMZ-verkkosivusto kertoo Tonin mahdollisesti siirtäneen vilpillisesti 53.490 dollaria ex-aviomiehensä Keri Lewisin tilille välttääkseen summan maksamista velkojille. Nyt konkurssipesän hoitaja vaatii Keri Lewisiä maksamaan rahat takaisin. Toni Braxtonin edustaja väittää miehen tilille siirretyn summan olevan laillisten, henkilökohtaisiin asioihin ja liiketoimintaan liittyvien varojen maksuja.

Braxton oli naimisissa muusikko Keri Lewisin kanssa vuosina 2001-2009. Parilla on kaksi lasta, Denim ja Diezel. Toni Braxton oli yksi 90-luvun suosituimmista r&b-laulajattarista. Hänet muistetaan erityisesti vuonna 1996 julkaistusta hitistä Un-Break My Heart. Suosiostaan huolimatta Toni on kärsinyt uransa aikana rahaongelmista.