Shokkikäänne: Big Brother -asukas poistettu talosta!

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokaudella koettiin hetki sitten jälleen shokkikäänne, kun yksi asukas on jälleen poistettu talosta. Aiemmin talosta passitettiin etukäteen kotiin BB-Irina, ja nyt talosta poistettiin vuorostaan Petteri.

Big Brother -talossa vietettiin tänään juhlia, joiden tiimellyksessä asukkaat saivat nautittavakseen alkoholijuomia. Tuttuun tapaan tuotanto hoiti siten taloon sekasortoa ja riitoja. Rajuimmin tänään suivaantui Petteri, joka kaivoi ympäripäissään verta nenästään muun muassa haukkumalla Jarnon elämänkumppania ja lähes käymällä miehen päälle. Iida kertoi tiedon hänen poistamisestaan asukkaille.

– Petteri on poistettu talosta sääntörikkomusten vuoksi. Meidän sääntörikkomusten vuoksi bileet loppuvat tähän, ja kaikki alkoholijuomat pitää palauttaa heti, Iida kertoi asukkaille.

Tieto ei tullut kovin suurena yllätyksenä, sillä vain muutamaa minuuttia aiemmin asukkaat päättelivät, että Petteri on mahdollisesti poistettu talosta.

– Aggresiivisuuuden vuoksi. Haastoi riitaa. Jos on niin huono ihminen, niin… Jouko pohti.

– Petterihän oli hakkaamassa mua, Jarno totesi lakonisesti.

– Tajuuttekste. Tänne tuli kolme uutta ja mä oon viimeinen. Mulla on orpo olo. Toi oli mun viimeinen tuki ja turva, mutta mun on outo olla, Jarno jatkoi.