Nicole Coco Austin poseerasi laivan kannella

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnetaan parhaiten hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta paparazzien rakastama neito on onnistunut jo varsin hyvin rakentamaan uraa julkisuudessa. Äskettäin muodokkaan kaunottaren kerrottiin tähdittävän omaa Peepshow-burleskiesitystä.

Nyt uhkea Coco on julkaissut itsestään härskin kuvan, jossa kaunotar nähdään punaisissa narubikineissä. Stringibikinit eivät tähtösen muhkeaa perää peittele, ja poseerauksen voikin sanoa olevan melkoisen rivo. Kurvikas räppärin vaimo on saanutkin jo kiitettävästi mainetta vastaavanlaisten otosten julkaisemisesta.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa.