Rajuja syytöksiä Kardashianien perheestä – sosiaaliviranomaiset reagoivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkkikset joutuvat usein perättömien huhujen ja juorujen kohteiksi. Joskus pilailijat ylittävät hyvän maun rajan ja saattavat esimerkiksi aiheuttaa tempauksillaan poliisioperaatioita. Äskettäin pilan kohteeksi joutui Yhdysvaltojen suosituin realityperhe.

Poliisit ja sosiaaliviranomaiset vierailivat vastikään Kardashianien julkkisperheen Los Angelesin Calabasasissa sijaitsevassa kodissa. Syynä tähän oli tuntemattoman pilailijan soittama huijauspuhelu. Nyt perheen äiti Kris Jenner on avautunut siitä, mitä soittaja itse asiassa väitti Kardashianeista.

– Yksi syytöksistä oli, että olin hakannut Kylietä vyöllä. Soittaja sanoi myös Kylien käyttävän huumeita. Toinen syytös oli, että Kendall aikoi hypätä alas Hollywood-kyltiltä, kertoi Kris Jenner TMZ-sivustolle.

Vaikka hälytys olikin julmaa pilaa, poliisi ja sosiaaliviranomaiset ottivat asian tosissaan. He selvittivät asian tyttöjen kanssa keskustelemalla, ja vierailivat julkkisperheen talossa vielä myöhemmin tarkastamassa tilanteen. Kris Jenner uskoo jupakan alkaneen ilkeän reportterin soitosta, ja hänen mukaansa poliisit yrittävät parhaillaan selvittää soittajan henkilöllisyyttä.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjan tuottajana toimii muun muassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.