Rihannalla ökybileet – antoi mallikaunottarelle porttikiellon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Räppäri jätti äskettäin mallityttöystävänsä Karrueche Tranin, minkä jälkeen rakastavaiset on nähty julkisilla deiteillä romanttisissa merkeissä.

Rihanna järjesti äskettäin hurjat Halloween-juhlat 300 vieraalle. Neitokainen säästellyt rahassa, ja tuhlasi ökybileisiin arvioiden mukaan 100.000 dollarin, eli 80.000 euron, suuruisen summan. Neitokaisen vieraslistalle pääsi monia viihdetaivaan tähtiä, mutta eräs neitokainen sai porttikiellon. Rihanna on suhtautunut suopeasti siihen, että hänen entinen poikaystävänsä Chris Brown on vielä yhteydessä entiseen mallityttöystäväänsä Karrueche Traniin. Omiin juhliinsa poppari ei kuitenkaan naista halunnut.

– Rihanna ei halua Karruechea juhliinsa, vaikka hän onkin sinut kaiken tapahtuneen kanssa. Rihannan tiimikään ei pidä hänestä. Tranin kannattaisi jäädä kotiinsa, kommentoi lähde Hollywood Life -sivustolle ennen juhlia.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.