Swedish House Mafia jättää jäähyväiset Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suosittu DJ-vetoinen ruotsalaiskolmikko Swedish House Mafia lopettaa toimintansa One Last Tour -kiertueeseen, joka päättyy maaliskuussa Los Angelesiin. Steve Angello, Axwell ja Sebastian Ingrosso on mahdollista nähdä vielä kerran livenä myös Suomessa.

Osta keikkaliput tästä.

Swedish House Mafia esiintyy 20. joulukuuta Helsingin Hartwall Areenalla. Kolmikon suuresta suosiosta kertoo jäähyväiskiertueen 12 loppuunmyytyä konserttia, joista Ruotsin keikkapaikkoihin myytiin yhteensä yli 100.000 lippua vain minuuteissa.

Swedish House Mafian Until Now -albumi julkaistiin 26. lokakuuta ja se nousi suoraan listakärkeen myyden maailmanlaajuisesti yli 700.000 kappaletta jo ensimmäisen viikon aikana. Until Now muodostaa nyt myös One Last Tourin virallisen soundtrackin.