Wow, Kelly paljasti rintavan kuvakulman burleskiasuunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Neitokainen debytoi äskettäin burleskihenkisen Crazy Horse -tanssiryhmän jäsenenä (Katso kuvat rohkeasta esityksestä). Nyt 32-vuotias Kelly on esitellyt faneilleen otteen seksikkäistä esiintymisasuistaan. Näyttelijätär nappasi itsestään otoksen, jonka kuvakulma tuokin varsin hyvin esille hänen muhkeat muotonsa pitsialusvaatteissa.

Kuva: Twitter

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.