Lottovoitto oli mennä sivu suun – voittokuponki unohtui autoon

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet suomalaisetkin unelmoivat lottovoitosta aina perinteisen lauantai-illan loton lähestyessä. Nyt eräs amerikkalaisnainen on saanut huokaista erittäin syvään voitettuaan 23 miljoonan dollarin megapotin. Summa meinasi kuitenkin mennä sivu suun, sillä voittaja oli unohtanut lotonneensa.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun eräs kalifornialaisnainen lottosi paikallisella viinakaupalla viime toukokuussa. Kukaan ei kuitenkaan lunastanut voittoa voittonumeroiden julkistamisen jälkeen, joten voittajaa alettiin etsiä kissojen ja koirien kanssa, San Bernardino County Sun -lehti uutisoi. Loppujen lopuksi voitokkaan lottokupongin ostaneesta naisesta saatiin valvontakamerakuva, joka julkaistiin paikallisessa lehdessä.

Kuvan julkistamisen jälkeen naisen tytär tunnisti äitinsä lehden kuvasta. Vasta tällöin voittokupongin omistanut nainen muisti lotonneensa sekä jättäneensä kupongin autoonsa. Onnekkaalla naisella olisi ollut enää 180 päivää aikaa lunastaa voittonsa.

Äkkirikastuneen naisen henkilöllisyyttä ei olla vielä annettu julkisuuteen. Jos kukaan ei olisi tullut esiin voittokupongin kera, koko 23 miljoonan dollarin potti olisi mennyt kalifornialaisille kouluille. Euroissa kyseinen summa hipoo miellyttävää 18 miljoonaa.