Tänään tv:ssä: Hervotonta naurua poliisitunnelmissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntain televisiotarjonnassa on jälleen varaa valita useista eri hittielokuvista. Suomalaisittain yksi suosituimmista illan elokuvista lienee legendaarisen Poliisiopisto-elokuvasarjan ensimmäinen osa, joka sai ensi-iltansa vuonna 1984 ja muodostui heti valtavaksi hitiksi.

Poliisiopisto nähdään MTV3-kanavan myöhäisillassa kello 22.40 alkaen. Hugh Wilsonin ohjaaman elokuvan pääosissa nähdään Steve Guttenberg, Michael Winslow Bubba Smith, Leslie Easterbrook ja sittemmin Sinkkuelämää-sarjasta tunnetuksi tullut Kim Catrall.

Illan muita leffatärppejä ovat Nelosella kello 21.00 nähtävä Iron Man 2 ja TV5:llä kello 21.00 nähtävä Julie & Julia, jonka pääosissa ovat Meryl Streep ja Amy Adams. Yökukkujille Kutonen esittää kello 01.35 alkaen elokuvan Desperado, jota tähdittävät supertähdet Antonio Banderas, Salma Hayek, Steve Buscemi, Joaquim de Almeida ja Quentin Tarantino.