Pahoinpiteli tyttöystävänsä? Terminator-tähti pidätettiin – myöhästyi kuvauksista

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä Edward Furlong tuli aikoinaan tunnetuksi Terminator 2 -elokuvasta. Sitemmin hän on ollut usein hankaluuksissa lain kanssa, ja esimerkiksi viime vuonna hänet pidätettiin ja passitettiin vankilaan The Green Hornet -elokuvansa ensi-iltajuhlien jälkeen lähestymiskiellon rikkomisen takia.

Nyt näyttelijä on jälleen eksynyt kaidalta polulta, sillä hänet on pidätetty perheväkivallasta epäiltynä. Furlong pidätettiin Los Angelesin lentokentällä sen jälkeen, kun hänet oli nähty tarttuvan tyttöystävänsä käteen kovakouraisesti, The Hollywood Gossip -sivusto uutisoi. Näyttelijän tyttöystävän kädessä oli havaittavissa mustelmia yhteenoton seurauksena.

TMZ-sivuston mukaan pidätyksellä on jo ollut merkittäviä seurauksia miehen uraan, sillä hänen kerrotaan saaneen potkut Misled-nimisestä elokuvasta. Elokuvan kuvauksien oli määrä alkaa tällä viikolla, mutta Furlong myöhästyi elokuvan kuvauksista pidätyksensä johdosta. Ongelmissa ryvettynyt näyttelijä on ennenkin ollut otsikoissa perheväkivallan merkeissä, sillä häntä syytettiin vuonna 2009 silloisen vaimonsa Rachaelin lyömisestä.

Edward Furlong erosi vuonna 2009 vaimostaan Rachael Bellasta. Avioeron seurauksena Furlongille määrättiin kolmen vuoden lähestymiskielto tämän ex-vaimoon, joka väitti miehen uhkailleen häntä murhalla ja itsemurhalla. Edward Furlongilla tiedetään olleen myös pahoja alkoholi- ja huumeongelmia. Valkokankaan puolelta näyttelijä tunnetaan esimerkiksi elokuvista Terminator 2, American History X ja The Green Hornet.