Emma Roberts mokasi julkkisbileissä: ”Läpimärkä shampanjasta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts valloittaa toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa ja rooleja tulee kovaa vauhtia. Taannoin hän kertoi valitsevansa itselleen vain mukavia rooleja.

Äskettäin näyttelijäkaunottarelle sattui nolo moka Vogue Eyewear -silmälasimerkin promootiotilaisuudessa. Emma nimittäin kompastui vahingossa sähköjohtoon ja kaatoi shampanjalasin sisällön päälleen. Roberts kuivasi nopeasti itsensä ja poseerasi sen jälkeen paparazzeille.

– Emma kaatui miltei rähmälleen, ja oli läpimärkä shampanjasta. Hän pyyhki sen nopeasti pois, ja sai itsevarmuutensa takaisin kuvien ottoa varten, kertoo lähde New York Post -lehdelle.

Emma-nimikkolasien esittelijä kommentoi noloa hetkeä myöhemmin Twitter-blogissaan. 21-vuotias näyttelijätär kertoi pitäneensä hauskaa aurinkolasien lanseeraamistilaisuudessa. Hän kiitti seikkaperäisesti ihmisiä ”unohtumattomasta tapahtumasta”.

Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Viime syksynä Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan ja Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.