Rehtori hävisi vedon – joutui intiimiin kanssakäymiseen sian kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vetojen lyömisen yhteydessä tulee helposti luvattua nolostuttaviakin asioita varma voitto mielessään. Nyt eräs amerikkalaisrehtori on kunniakkaasti toteuttanut lupauksensa hävittyään oppilaitansa vastaan lyömänsä vedon. Naisrehtori päätyi häviön myötä melko läheisiin tunnelmiin porsaan kanssa.

Michiganilaisen International Studies Schoolin rehtori Tina Munoz oli lyönyt oppilaidensa kanssa vetoa, etteivät he pystyisi keräämään 12.000 dollaria uusia koulutarvikkeita varten. Munoz lupasi, että hävitessään hän suutelisi porsasta suoraan suulle. Naisrehtorille tulikin tukalat paikat, sillä oppilaat voittivat vedon selkein numeroin, WNEM uutisoi.

Koulun oppilaat olivat nimittäin onnistuneet keräämään huimat 27.000 dollaria lahjapaperia ja ruokaa myymällä. Oppilaiden iloksi rehtori oli sanansa mittainen nainen, ja hän suostui pussaamaan porsasta oppilaidensa edessä. Lämpimiin tunnelmiin Munozin kanssa pääsi huulipunalla varusteltu porsas nimeltä Jimmy Dean.

– Se oli kokemus. Se ei ollut mitään, mitä luulin sen olevan. Tiedäthän, siinä tulee hieman hermostuneeksi, Tina Munoz selittää erikoisesta pussailukokemuksestaan WNEM:lle.