Rihanna ja exä suutelivat avoimesti klubilla – silminnäkijän kuvat nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaisartisti Chris Brown on ollut viime päivinä jatkuvasti otsikoissa rakkauselämänsä kiemuroiden merkeissä. Tähti jätti äskettäin tyttöystävänsä Karrueche Tranin. Hänen uumoillaan jo suunnittelevan avioliittoa Rihannan kanssa.

Supertähdet eivät ole vielä myöntäneet julkisesti palanneensa yhteen, mutta tällä kertaa kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Nyt rakastavaiset on nimittäin bongattu yhteiskuvassa losangelesilaisessa Playhouse-yökerhossa. Otoksessa Rihanna ja Chris suutelevat keskellä väkijoukkoa. Pari kuvattiin myös nojailemassa toisiinsa lemmekkäästi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Heidän kerrotaan viettäneen jatkuvasti yhteistä aikaa räppärin eron jälkeen. Äskettäin Rihanna herätti kummastusta sivaltamalla julkisesti Brownin eksää. Poppari kirjoitti Twitter-blogiinsa, että ”jos tunnet olevasi kuin työ jollekin, todennäköisesti olet”.

Rihannan ja Chris Brownin seurustelusuhde päättyi vuonna 2009, kun laulajakomistus pahoinpiteli kumppaniaan Grammy-juhlia edeltävänä päivänä. Hänet tuomittiin viideksi vuodeksi ehdonalaiseen ja hän joutui puolen vuoden ajaksi yhdyskuntapalveluun. Rihanna paljasti äskettäin Oprah-ohjelmassa antaneensa pahoinpitelyn entiselle poikaystävälleen anteeksi. Lisäksi poptähti kertoi olevansa edelleen rakastunut Browniin.