Wow, tältä näyttää kun supermalli käy ruokakaupassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers: Kuun pimeä puoli -elokuvan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyään suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä esimerkiksi Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Nyt Rosie on kuvattu perin arkisissa askareissa, kun hän käväisi arkisesti Whole Foods -ruokakaupassa. Supermalli oli pukeutunut varsin tavallisesti, mutta siitä huolimatta hän ei sulautunut kovinkaan hyvin muihin shoppailijoihin.

Englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.