Tänään tv:ssä: Viiden tähden Hollywood-komedia – mukana suomalaisväriä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantain televisiotarjonnan helmenä nähdään Jim Carreyn ja Tea Leonin tähdittämä hulvaton komediaelokuva, Taalat taskuun, Dick & Jane, joka on mainio versio vuonna 1977 julkaistusta alkuperäisestä elokuvasta.

Lue elokuvan arvostelu tästä.

Elokuva kertoo menestyvän pariskunnan elämästä aikana, jolloin yhteiskunta pettää alta. Dick Harper (Jim Carrey) on uraputkessa nopeasti nouseva johtaja, jonka ura onkin yhtäkkiä vapaassa pudotuksessa. Jane Harper (Tea Leoni) puolestaan eroaa työpaikastaan juuri ennen miehensä potkuja.

Pariskunta yrittää pitää elämänsä hulppeat puitteet kasassa kaikin keinoin, mutta kun työtä ei löydy, on heidän pakko turvautua äärimmäisiin keinoihin elantonsa ansaitsemiseksi. Niinpä he sujahtavat välillä myös lain kirjaimen hämärälle puolelle. Suomalaista katsojaa hykerryttää ehkä eniten Daruden Sandstorm -hitin soiminen eräässä aerobic-kohtauksessa.