Jack Nicholson: ”Seksilegendan maine tuntuu kiusalliselta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan Hollywood-näyttelijä Jack Nicholson on viime vuosina pitänyt matalaa profiilia julkisuudessa. 73-vuotiaan veteraaninäyttelijän kerrottiin taannoin pelkäävän hänen ex-tyttöystävänsä Anjelica Hustonin paljastavan miehen syvimpiä salaisuuksia kirjassaan.

Näyttelijälegenda seurusteli Hustonin kanssa 16 vuotta, mutta he erosivat Nicholsonin petettyä tätä toisen naisen kanssa. Nyt 75-vuotias näyttelijä on kertonut The Sun -lehdelle, ettei hänellä enää ole energiaa olla samanlainen naistenmies kuin nuorempana. Nicholson ei kiellä menneitä seikkailujaan, mutta ei ole ylpeä maineestaan.

– Jos joku sanoo ”Jack, olet naistenmies”, en kiellä sitä. Mutta gigolon elämä päättyy aina huonosti. Siksi seksilegendan maine tuntuu kiusalliselta. Minulla ei ole enää tarpeeksi energiaa toilailla samaan tapaan työn ohessa kuin ennen, Jack Nicholson tilittää The Sun -lehdessä.

Jack Nicholson on yhdistetty vuosien varrelle moniin näyttelijättäriin sekä supermalleihin. Miehen kanssa ovat seurustelleet muiden muassa Lara Flynn Boyle, Anjelica Huston ja Michelle Phillips. Nykyisin vain harvakseltaan valkokankaalla nähtävän näyttelijän mittavan uran varrelle kuuluu menestyselokuvia kuten Yksi lensi yli käenpesän, Elämä on ihanaa ja Batman. Miehen tuorein rooli valkokankaalla oli viime vuonna elokuvassa How Do You Know.