Kumpi on seksikkäämpi: Halutuin naisvartalo vai Jaguar F -urheiluauto?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kauneimpia, kuumimpia ja seksikkäimpiä naisia listataan vuosittain lukuisissa äänestyksissä. Taannoin brittiläisen Lifestyle 247 Bootcamp -yrityksen kyselyssä halutuimman julkkiskropan tittelin sai brittiläinen olympiavoittaja Jessica Ennis.

Nyt Jessica on palkattu promotytöksi, kun hänet nähtiin Lontoossa esittelemässä Jaguarin uutta F-sarjan urheiluautoa. Kylmästä syyskelistä johtuen neitokainen ei tällä kertaa esiintynyt bikineissä, mutta näytti silti upealta.

Halutuimpien vartaloiden kisassa olympiavoittaja Jessica Ennisin lisäksi myös monet mallikaunottaret pääsivät listan kymmenen kärkeen. Ihmiset pitävät haluttavana muun muassa Rosie Huntington-Whitelyn, Elle McPhersonin, Gisele Bunchenin ja Miranda Kerrin vartaloita. Niin ikään popkaunotar Rihanna, Bond-tyttönä hurmannut Halle Berry ja The Saturdays-yhtyeen laulaja Frankie Sandford sijoittuivat listalla.