Sharon Osbourne menetti molemmat rintansa: ”En halunnut elää pelossa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksi rockmaailman tunnetuimpia managereita on Sharon Osbourne, joka muun muuassa kokosi yhteen miehensä Ozzy Osbournen Black Sabbath -yhtyeen. Punapää tunnetaan myös America’s Got Talent -kilpailun tuomarina ja amerikkalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta.

Nyt Osbournen perheen emäntä on yllättänyt uusimmalla henkilökohtaisella ratkaisullaan. Suolistosyövän läpikäynyt 60-vuotias nainen sai nimittäin tietää, että hän kantaa geeniä, joka edesauttaa rintasyövän syntymistä. Sharon päätyi asiassa radikaaliin ratkaisuun, ja poistattikin molemmat rintansa.

– Minulla on ollut syöpä aikaisemmin, enkä halunnut elää pelossa. Päätin ottaa kaiken pois. Faktat eivät olleet puolellani. Se ei ollut minulle iso päätös, kertoo Sharon Osbourne Hello!-lehdelle.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.