Kelly Brook vilauttaa Playboy-kuviaan yllättävässä paikassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Kaunotar on nyt tunnustanut Playboy-kuviensa helpottavan hänen elämäänsä toisinaan yllättävillä tavoilla. Kelly Brook kertoi brittiläiselle Style-lehdelle pitävänsä aina mukanaan omaa Playboy-lehden kansikuvanumeroaan matkustaessaan Yhdysvaltoihin. Hänen mukaansa kannen vilauttaminen säästää häneltä paljon aikaa maan tullissa.

– Olen kuullut, että joillakin ihmisillä on vaikeuksia päästä Yhdysvaltoihin. Minä vain näytän Playboy-numeroani tullissa. Tullivirkailijat eivät epäröi päästää minut läpi nähdessään lehden kannen, Kelly tunnustaa.

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.