Nettikuvat paljastivat: Popkaunotar pokasi Kardashianin!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori laulajatar Rita Ora on niittänyt viime aikoina suosiota muun muuassa How We Do (Party) -kappaleellaan. Britannian Rihannaksi tituleerattu nainen kuuluu r&b-musiikin nouseviin tähtiin. Kurvikkaan kaunottaren yksityiselämää seurataankin tiiviisti mediassa.

Nyt kovassa nosteessa oleva Rita Ora on julkaissut faniensa iloksi Twitter-blogissaan kuvia, jotka vahvistavat hänen parisuhdestatuksensa. Brittikaunotar nimittäin nähdään otoksissa läheisissä tunnelmissa 25-vuotiaan Robert Kardashianin kanssa. Heidän on huhuttu deittailleen toisiaan jo kuukausien ajan, mutta pariskunta ei ole kommentoinut romanssihuhuja.

Eräässä hulluttelevassa otoksessa Rita Ora saa suukon lippispäiseltä poikaystävältään. Toisessa kuvassa blondi istuu komean rakkaansa kanssa jalkakäytävällä ja pitää hänestä kiinni. Pariskunta ei enää näytä salailevan seurustelusuhdettaan.

Rita Ora julkaisee debyyttialbuminsa 27. lokakuuta. Hän on työstänyt levyä jo kahden vuoden ajan muun muuassa Draken, Kanye Westin ja will.i.am:in kanssa. Poptähden mukaan hän ihailee Gwen Stefania, Madonnaa, Christina Aguileraa ja Celine Dionia. Rita Ora on ollut kuluneen kesän aikana Coldplay-yhtyeen kiertueella lämmittelijän roolissa.