Tuoreet teinitähdet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaan tulee vain harvakseltaan kokonaan uusia nuoria tähtiä, ja pariin viime vuoteen heidä on noussut kärkikaartiin vain muutama. Nyt Savannah Jayde ja Rachael Kathryn Bell tekevät tuloaan viihdelehtien sivuille.

Bell ja Jayde kuvattiin eilen nautiskelemassa vapaa-ajastaan rannalla. Nuoret näyttelijättäret ovat parhaillaan viettämässä aurinkolomaa Havaijilla, jossa he päättivät pulahtaa bikinit yllään myös Tyynenmeren vilvoittaviin aaltoihin.

Amerikkalainen Savannah Jayde aloitti uransa lapsimallina mainoskuvissa. Näyttelijäuransa hän aloitti jo yhdeksänvuotiaana Dallasissa ja muutti lopulta Los Angelsiin vuonna 2008. Savannah on tähdittänyt useita televisiosarjoja, kuten Sarah Connorin aikakirjat, Big Time Rush ja Viiden tähden merielämää.