22-vuotias Taylor Swift vaihtaa miehiä kuin sukkia – pokasi supertähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Taylor Swift on rikkonut uransa aikana lukuisia myyntiennätyksiä. Poppia ja kantria yhdistävän kaunottaren tuorein Red-albumi osoittautui megahitiksi, sillä sitä myytiin viikon aikana 1,2 miljoonaa kappaletta.

Laulajatähden neljännellä albumilla kuullaan myös brittipoppari Ed Sheerania. Nyt dueton tehneiden nuorten muusikoiden ympärillä velloo romanssihuhuja. Taylor Swiftin nimittäin huhutaan olevan korviaan myöten ihastunut 21-vuotiaaseen Ed Sheeraniin. Kitarahurmurin kerrotaan muun muassa ottaneen tatuoinnin, joka sai inspiraation Swiftistä.

Lähde paljasti The Daily Mirror -lehdelle, että artistit ovat viettäneet viime aikoina paljon aikaa yhdessä. Heidän väitetään olevan ”uskomattoman läheisiä”. Taylor Swift erosi aiemmin tässä kuussa neljä vuotta nuoremmasta poikaystävästään Conor Kennedystä. He seurustelivat vain muutaman kuukauden ajan.

Forbes-lehti nimesi taannoin Taylor Swiftin eniten tienaavaksi alle 30-vuotiaaksi naisartistiksi. Neitokainen on tienannut tämän vuoden aikana jo huimat 57 miljoonaa dollaria, eli 48 miljoonaa euroa. Kantritähti on tienannut kymmenien miljoonien omaisuuden huikeilla levymyynneillään, loppuunmyydyillä maailmankiertueillaan ja mainosdiileillään.