Harry Styles paljasti naisihanteensa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman poikabändin One Directionin 18-vuotias jäsen Harry Styles kantaa naistenmiehen mainetta. Poppari paljasti äskettäin kauhistuneensa ensimmäisen seksikertansa aikana, koska hän pelkäsi siittävänsä tytön raskaaksi kondomin käytöstä huolimatta.

Nyt Harry Styles kertoi, millaiset naiset viehättävät häntä. Laulajatähden mukaan hän arvostaa kunnianhimoisia kaunottaria, jotka omistautuvat täysillä lahjakkuuksiinsa ja tekevät töitä unelmiensa eteen. Styles haluaakin rinnalleen määrätietoisen tyttöystävän.

– Mielestäni kunnianhimo on viehättävä piirre. Joku, joka on jossain asiassa hyvä ja rakastaa työtään. Haluan määrätietoisen naisen, Harry Styles kertoi Cosmopolitan-lehdelle.

Harry Styles tunnetaan myös kiinnostuksestaan vanhempiin naisiin. Nuorukainen on muun muassa seurustellut 32-vuotiaiden julkkiskaunottarien Caroline Flackin ja Lucy Horobinin kanssa. Lisäksi hänen huhuttiin taannoin olleen seksisuhteessa naimisissa olevan tiskijukan kanssa.

One Direction -yhtyeellä on kymmeniä miljoonia faneja. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.