50 humalaista elefanttia joi 500 litraa alkoholia – tuhosivat juovuksissa taloja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla tulee aika ajoin ilmi tapauksia, joissa lemmikinomistajien kerrotaan juottaneen esimerkiksi koirilleen alkoholia. Jos teko kantautuu eläinviranomaisten korviin, välinpitämätön omistaja joutuu usein jopa hyvästelemään lemmikkinsä.

Nyt Intiassa on tullut ilmi harvinainen tapaus, kun humalaisen elefanttijoukon uutisoidaan tuhonneen kolme taloa Dumurkotan kylässä. Times of India -sivuston mukaan 50 elefanttia oli tunkeutunut kauppaan ja juoneet huimat 500 litraa alkoholia 18 säiliöstä.

Paikallisten raporttien mukaan elefantit eivät saaneet tyydytettyä janon tunnettaan kaupasta löytyneillä alkoholijuomilla. Niiden nimittäin kerrotaan tuhonneen talojen lisäksi lähialueen maaston kasveja ja puita, koska humalaiset eläimet yrittivät etsiä lisää alkoholia.

– Valitettavasti näillä eläimillä on ihmismäisiä piirteitä ja ne tunnistavat alkoholin hajun. Norsut olivat humalassa aggressiivisia. Heillä tulee olemaan helkutinmoinen krapula, poliisin edustaja Asish Samanat kertoi lehdelle.