Demi paljasti muodonmuutoksensa – onnistunut vai ei? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disney-tähti Demi Lovato on ollut tiiviisti otsikoissa X Factor -tuomaripestinsä ja musiikkinsa merkeissä. Neitokainen erosi taannoin on-off-poikaystävästään Wilmer Valderramasta ja sittemmin hänen on huhuttu viihtyneen One Direction -komistus Niall Horanin kanssa.

Nyt Demi Lovato on muuttanut jälleen tyyliään, sillä poppari on värjännyt blondit hiuksensa tummanruskeiksi. Tuomarikaunotar on vaihtanut kuluneen vuoden aikana hiustyyliään jo lähes kymmenen kertaa. Nuoren naisen mukaan hän kyllästyy nopeasti hiuksiinsa ja kaipaa usein vaihtelua kohottaakseen itsetuntoaan.

Los Angelesissa ikuistetuissa otoksissa nähdään, kuinka Demi Lovato poseeraa punaisella matolla punahuulisena punaisessa mekossa. Vielä pari viikkoa sitten 20-vuotias poppari häikäisi vaaleahiuksisena WE Day -konsertissa.