Rihanna puolialastomana backstagella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen exänsä Chris Brownin kanssa. Räppäri jätti äskettäin mallityttöystävänsä Karrueche Tranin, minkä jälkeen rakastavaiset on nähty julkisilla deiteillä romanttisissa merkeissä.

Rihanna esiintyi keskiviikkona New Yorkissa järjestetyssä Victoria’s Secretin muotinäytöksessä. Hän julkaisi verkossa kuvan itsestään muotinäytöksen takahuoneessa. Rohkeassa kuvassa Rihanna makaa takahuoneen sohvalla puolialastomana, mutta se ei estänyt häntä julkaisemasta kuvaa verkossa.

Kuva: Twitter

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.