Maailman seksikkäin muotinäytös: Victorian enkelit pysäyttävissä asuissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Victoria’s Secret -yritys järjestää vuosittain suuren muotinäytöksen, jossa enkeleiksi kutsutut mallikaunottaret esittelevät muun muassa näyttäviä alusvaatteita. Lisäksi yleisöä viihdyttävät suositut artistit. Tänä vuonna lavalla nähtiin popparit Justin Bieber, Rihanna ja Bruno Mars.

Nyt verkossa on julkaistu näyttäviä otoksia New Yorkissa järjestetystä Victoria’s Secret -muotinäytöksestä. Kuvissa nähdään, kuinka hoikat ja kurvikkaat naiset esittelevät seksikkäitä alusvaatteita catwalkilla. Näytöksessä olivat mukana maailman halutuimmat supermallit Candice Swanepoel, Hilary Rhoda, Erin Heatherton, Lily Aldridge, Miranda Kerr ja Lindsay Ellingson.

Kuvissa poseerasi myös huippumalli Alessandra Ambrosio, joka synnytti toisen lapsensa keväällä. Laulajatar Rihanna esitti hittibiisejään muun muassa mustassa mekossa, jonka halkio paljasti neitokaisen rohkeat sukkanauhat. Kurvikas tähti myös käveli catwalkilla mallien kanssa. Yksi illan upeimmista ilmestyksistä oli 24-vuotias Candice Swanepoel.