”Jos seksielämäni kärsii painostani, aloitan dieetin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen hittilaulaja Adele on joutunut uransa aikana lihavuuskohujen keskiöön, kun nettikiusaajat ja kriitikot ovat haukkuneet tähden rehevää ulkomuotoa. Muun muassa Lady Gaga ja Karl Lagerfield ovat kommentoineet Adelen painoa julkisuudessa ilkeän sävyisesti.

Nyt 24-vuotias Adele kertoi olevansa tyytyväinen vartaloonsa. Hiljattain esikoispoikansa synnyttäneen popparin mukaan ilkeät kommentit eivät tunnu pahalta, sillä hän on sinut itsensä kanssa. Adele kertoi aloittavansa laihdutuskuurin, jos hänen painonsa vaikuttaa negatiivisesti naisen seksielämään. Soultähden intohimopuoli voi kuitenkin tällä hetkellä hyvin.

– Joku oli kirjoittanut YouTubeen, että olen piirakkojen testaaja. Haukut eivät liikauta minua. Aloittaisin dieetin, jos painoni vaikuttaisi negatiivisesti terveyteeni tai seksielämääni, Adele kertoi The Sun -lehden mukaan.

Adele on seurustellut Simon Koneckin kanssa viime kesästä lähtien. Taannoin soultähti paljasti People-lehdelle haluavansa kovasti tulla äidiksi ja haaveilevansa kolmesta pojasta ennen kolmeakymmentä ikävuottaan. Helmikuussa Adele teki näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi.