Bar Refaeli kokeili trampoliinia – hame nousi korviin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta.

Läpimurron jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä. Nyt israelilainen kaunotar on innostunut lapsenmielisiin leikkeihin ja kokeili trampoliinilla hyppimistä. Tähden hame nousikin Twitter-kuvan perusteella yläilmoihin hänen hyppynsä yhteydessä, ja vilautti melkein tämän intiimejä paikkoja.

Kuva: Twitter

27-vuotias Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.