One Direction -komistus esitteli muhkean tatuointinsa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman poikabändin One Directionin 18-vuotias jäsen Harry Styles kantaa naistenmiehen mainetta. Poppari paljasti äskettäin kauhistuneensa ensimmäisen seksikertansa aikana, koska hän pelkäsi siittävänsä tytön raskaaksi kondomin käytöstä huolimatta.

Nyt teinitähti on jälleen koristanut ihoaan näyttävällä tatuoinnilla. Harry Styles julkaisi aiemmin tällä viikolla Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän esittelee rinnassaan olevia lintutatuointeja. One Direction -poppari koristeli hiljattain myös käsivarsiaan kahdella tatuoinnilla.

Kuva: Twitter
Kuva: Splash

Harry Stylesin kerrotaan ottaneen ihomaalauksensa Mark Mahoney’s Shamrock -tatuointiliikkeessä, jonka omistaja on tehnyt muun muassa jalkapalloilija David Beckhamin näyttävät käsivarressa olevat tatuoinnit. Stylesin lailla myös teinisensaatio Justin Bieber on hurahtanut tatuointeihin.

One Direction -yhtyeellä on kymmeniä miljoonia faneja. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.