Rihanna biletti bikineissä – tarjosi silmänruokaa nettikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Räppäri jätti äskettäin mallityttöystävänsä Karrueche Tranin, minkä jälkeen rakastavaiset on nähty julkisilla deiteillä romanttisissa merkeissä.

Rihanna valmistautuu parhaillaan 16.marraskuuta päivänvalon näkevän Unapologetic-albumin julkaisemiseen. Neitokaisella on kuitenkin aikaa rentoutua uima-altaalla bikiniasussa, kuten tähden uusin Twitter-päivitys todistaa. Poptähti julkaisi itsestään kuvan minikokoisissa bikineissä, jotka imartelevat hänen timmiä vartaloaan.

Kuva: Twitter

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.