Ashley Tisdalen nettikuva saa miehet kuolaamaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosituista High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Tisdale vietti leffasarjan jälkeen hieman hiljaiseloa julkkismaailmasta, mutta on sittemmin taas aktivoitunut työrintamalla. Ashley erosi taannoin tuottaja Scott Speeristä, mutta pari palasi pian takaisin yhteen.

Nyt 27-vuotias Ashley Tisdale on julkaissut Twitter-blogissaan näyttävän kuvan, joka ikuistettiin taannoin Halloween-juhlissa. Otoksessa blondin yllä nähdään ihoamyötäileva korsettimainen asu.

Kuva: Twitter

Ashley Tisdale nähdään ensi vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat kesällä. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania. Neljässä Scary Movie -elokuvassa nähty Anna Faris ei huhujen mukaan tule tähdittämään viidettä osaa.