George Clooney homohuhujen kohteena – sisko nousi puolustamaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman halutuimpiin miehiin lukeutuva George Clooney tapailee nykyisin wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Kerran naimisissa ollut mies ei ole halunnut taluttaa neitokaisiaan alttarille erottuaan vuonna 1993 Talia Balsamista.

Miehen ympärillä on liikkunut vuodesta toiseen homohuhuja. Clooney on aiemmin kertonut haastattelussa, ettei välitä huhuista, koska hänellä ei ole mitään homoyhteisöä vastaan. Hän on myös todennut haluavansa pitää yksityiselämänsä yksityisenä.

Nyt miehen sisko Adelia Zeidler on kuitenkin julkisesti puolustanut veljeään homoväitteiden takia. Naisen mukaan on naurettavaa edes spekuloida moisella ajatuksella.

– Tuo on aivan huvittavaa, emme edes kuuntele enää ihmisiä, jotka väittävät tuollaisia, kertoo Adelia Zeidler The Sun -lehdelle.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.