One Direction -tähti paljasti ensimmäisen seksikokemuksensa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimman poikabändin One Directionin 18-vuotias jäsen Harry Styles kantaa naistenmiehen mainetta. Teinitähden tiedetään syttyvän vanhempiin kaunottariin. Hän seurusteli taannoin 32-vuotiaan Caroline Flackin kanssa kuukausien ajan.

Nyt teinitähti on kertonut lehtihaastattelussa yksityiskohtia poikuutensa menettämisestä. Harry Styles kauhistui ensimmäisen seksikokemuksensa aikana, sillä hän pelkäsi siittävänsä tytön raskaaksi. Poppari oli peloissaan asiasta, vaikka peuhaajat huolehtivat hyvin ehkäisystä.

– Kun harrastin ensimmäisen kerran seksiä, pelkäsin tekeväni tytön raskaaksi. Huolehdimme kyllä ehkäisystä. Joten kaikki meni hyvin, Harry Styles kertoi Ok!-lehdelle.

Poppari ei omien sanojensa mukaan harrastaisi koskaan seksiä ilman kondomia, koska suojaamattomalla yhdynnällä on aina riskinsä. Styles paljasti myös, ettei hänellä ole deitti-ikärajaa. Nuorukainen voisi nimittäin seurustella 44-vuotiaan äitinsä ikäisen naisen kanssa.

One Direction -yhtyeellä on kymmeniämiljoonia faneja. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.