Talent-tuomari pesi meikkinsä – näin kauniilta Kelly Brook näyttää meikittömänä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Neitokainen debytoi äskettäin burleskihenkisen Crazy Horse -tanssiryhmän jäsenenä. Nyt 32-vuotias Kelly on julkaissut Forever Crazy -burleskiesityksen takahuoneesta meikittömän poseerauskuvan, jossa neitokainen nähdään kuvankauniina. Kontrastina tähti julkaisi Twitter-blogissaan myös otoksen, jossa hänellä on raskas lavameikki kasvoillaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.