Räppärin oikeusjutulle karu päätös – tuomittiin miljoonakorvauksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkiräppäri Lil Wayne on saanut vuosien varrella pahan pojan maineen, sillä tähti on muun muuassa istunut vankilassa aseiden ja huumeiden hallussapidosta. Hiljattain Lil Wayne joutui sairaalaan hänen saatuaan äkillisen sairaskohtauksen yksityislentokoneessaan.

Räppäri haastoi taannoin musiikkituottaja Quincy Jones III:n oikeuteen. Lil Waynen mukaan hän käytti artistin musiikkia ilman lupaa dokumenttielokuvassa. Nyt artisti on kuitenkin hävinnyt sekä alkuperäisen oikeusjutun, että Quincyn tämän jälkeen nostaman vastakanteen räppäriä vastaan. Quincyn mukaan tähti yritti väärin perustein estää dokumenttielokuvan julkaisua. Lil Wayne määrättiin maksamaan Quincylle peräti 2.195.000 dollarin korvaukset.

Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.