Suosikkikoomikon härski tempaus yllätti Conan O’Brienin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Sarah Silverman on maailmankuulu koomikko, joka tunnetaan myös suosikkijuontaja Jimmy Kimmelin entisenä tyttöystävänä. Silvermanin I’m Fu*king Matt Damon -video nousi muutama vuosi sitten valtavaksi hitiksi.

20121111-004916.jpg

Nyt Sarah on vieraillut Conan O’Brienin vieraana miehen suositussa keskusteluohjelmassa. Haastattelussa Sarah yllätti Conanin toden teolla esittelemällä kuinka kännykkäkuvasta saa aikaan härskin.

Taannoin Sarah Silverman suivaantui, kun hänen televisio-ohjelmansa lopetettiin lukuisten muiden televisiosarjojen tapaan. Koomikko ei ollut tyytyväinen ratkaisuun, sillä hän ryhtyi julkisesti sotajalalle Fox-televisioyhtiön ja erityisesti Fox News -televisiokanavan kanssa haukkumalla yhtiötä ”ympärivuorokautiseksi rasismin moottoriksi”.