One Direction -supertähti paniikissa – exän hukkaamassa puhelimessa salaisuuksia

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähdet saattavat menettää yöunensa, jos heidän kännykkänsä katoaa, varastetaan tai hakkeroidaan. Yksityiskuvat ja henkilökohtaiset sähköpostiviestit päätyvät nimittäin nopeasti julkisuuteen, jos puhelin päätyy edes hetkeksi vääriin käsiin.

Nyt One Direction -poikabändin jäsenen Harry Stylesin uutisoidaan olevan paniikissa, kun hän sai tietää entisen tyttöystävänsä Caroline Flackin kännykän olevan kateissa. X Factor -juontajakaunottaren kännykässä oli huhujen mukaan entisen pariskunnan intiimejä yhteiskuvia. Lisäksi osoitetiedoissa oli 18-vuotiaan popkomistuksen kännykkänumero.

– Caroline ei ole nähnyt kännykkäänsä muutamaan päivään. Hän toivoo, ettei kyseinen kännykkä ole nyt väärissä käsissä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Harry Stylesin kerrotaan pelkäävän sitä, että heidän yhteiskuvansa julkaistaan verkossa. Caroline Flackin kännykässä oli myös muun muassa laulajatähti Olly Mursin ja viihdemoguli Simon Cowellin yksityisnumerot. Harry Styles ja Caroline Flack seurustelivat taannoin kolmen kuukauden ajan.

Brittiläinen televisiojuontaja Caroline Flack ei ole ainut julkkistähti, joka on joutunut ongelmiin kännykkänsä vuoksi. Esimerkiksi näyttelijätär Scarlett Johansson joutui aiemmin tänä vuonna nakukuvaskandaalin keskiöön, kun Christopher Chaney -niminen mies hakkeroi hänen sähköpostinsa. Mies tuomittiin teostaan 60 vuodeksi vankilaan.