Kollegan lahja järkytti näyttelijättären: ”Sairas ja perverssi, mutta upea”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Krysten Ritter tuli tunnetuksi vuonna 2009 ensi-iltansa saaneen Himoshoppaajan salaiset unelmat -elokuvan ansiosta. Sittemmin neitokainen on tähdittänyt ABC-kanavan komediasarjaa Don’t Trust the B—- in Apartment 23.

Nyt 30-vuotias Krysten Ritter on kertonut paljastuksen televisiosarjansa kuvauksista. Hänen mukaansa Dawson’s Creek -nuortensarjastakin tuttu näyttelijäkollega James Van Der Beek antoi nimittäin kaunottarelle erikoisen lahjan, joka voisi ällöttää monia. Ritter sen sijaan vain innostui.

– Hän antoi minulle sairaan ja perverssin, mutta upean lahjan. Suden virtsaa purkissa, paljasti Krysten Ritter Anderson Cooperin keskusteluohjelmassa.

Ritter sattuu asumaan Kaliforniassa alueella, jossa on paljon kojootteja. Jamesin lahjalla oli merkityksensä, sillä suden virtsa karkottaa kyseiset eläimet pois hänen kotinsa läheltä. Näin neitokaisen oma koira pysyy turvassa villieläimiltä.

Ohjelman juontaja Cooper tiedusteli tähdeltä, tiesikö hän kuinka Van Der Beek käytännössä keräsi virtsan purkkiin. Neitokainen ei osannut vastata tähän, mutta esitteli tyhjennetyn virtsapurkin lähetyksessä. Hän kauhistui, kun Cooper alkoikin yllättäen haistelemaan sitä.

Krysten Ritter teki ennen näyttelijän uraansa mallintöitä. Hän kiinnostui New Yorkiin muutettuaan enemmän näyttelemisestä, ja nimeää esikuvikseen Katharine Hepburnin, Juliette Lewiksen ja Lucille Ballin. Neito on esiintynyt muun muassa elokuvissa Killing Bono, Life Happens, Vamps ja What happens in Vegas.