Nicole Coco Austin kehuu muotojaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnetaan parhaiten hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta paparazzien rakastama neito on onnistunut jo varsin hyvin rakentamaan uraa julkisuudessa. Äskettäin muodokkaan kaunottaren kerrottiin tähdittävän omaa Peepshow-burleskiesitystä.

Nyt 33-vuotias uhkea kaunotar on tehnyt faniensa iloksi kuvakoosteen mittavista ryntäistään, ja julkaisi tämän komeuden Twitter-blogissaan. Koosteessa nähdään Cocon jättirinnat pursuamassa ulos mustista rintaliiveistä, postimerkkejä muistuttavista minibikineistä ja läpinäkyvästä paidasta.

– Rinnat ovat hauskoja, eikö totta? Kirjoitti Coco blogiinsa koosteen oheen.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja videoilla. Glamour-malli on saavuttanut fanisuosiota viime aikoina rohkeilla Twitter-kuvilla, joissa Coco nähdään yleensä enemmän tai vähemmän paljastavissa asukokonaisuuksissa. Kaunotar on tähdittänyt vuodesta 2011 lähtien miehensä kanssa Ice Loves Coco -realitysarjaa.