Tiikerinpentu ja chihuahua ottivat yhteen – tässä ihastuttava tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelussa nähdään videoita, joissa villieläinten poikaset temmeltävät esimerkiksi eläintarhassa tai talon sisätiloissa. Nyt verkossa ihastuttaa video eräästä suloisesta tiikerinpennusta, joka leikkii perheen pienen lemmikkikoiran kanssa.

Kuva: YouTube

Nettivideolla leikkisä tiikerinpentu juoksentelee innoissaan vihreällä sohvalla. Eläimeltä ei puutu virtaa, sillä se pomppii edestakaisin pehmeällä alustalla. Raidallinen tiikerinpentu saa pian leikkikaverikseen valkoisen chichuahua-rotuisen koiran.

Kaksikko temmeltää sohvien luona ja kiehnäävät toistensä kimpussa. Suurisilmäinen tiikerinpentu juoksee pientä koiraa karkuun ja muun muassa kellahtaa sohvalta leikin yhteydessä. Suloinen näky saa monet videon katsojat hymyilemään.