Tiikerinpentu ja chihuahua ottivat yhteen – tässä ihastuttava tulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelussa nähdään videoita, joissa villieläinten poikaset temmeltävät esimerkiksi eläintarhassa tai talon sisätiloissa. Nyt verkossa ihastuttaa video eräästä suloisesta tiikerinpennusta, joka leikkii perheen pienen lemmikkikoiran kanssa.

Kuva: YouTube

Nettivideolla leikkisä tiikerinpentu juoksentelee innoissaan vihreällä sohvalla. Eläimeltä ei puutu virtaa, sillä se pomppii edestakaisin pehmeällä alustalla. Raidallinen tiikerinpentu saa pian leikkikaverikseen valkoisen chichuahua-rotuisen koiran.

Kaksikko temmeltää sohvien luona ja kiehnäävät toistensä kimpussa. Suurisilmäinen tiikerinpentu juoksee pientä koiraa karkuun ja muun muassa kellahtaa sohvalta leikin yhteydessä. Suloinen näky saa monet videon katsojat hymyilemään.

Uusimmat